Baktid och framtid0

Postad av matten Paula i LunarArkiv (torsdag juni 15, 2000 at 16:11)

Tors 15 jun 2000 16:11
LĂ€ste mina gamla tankar i StarnĂ€stet idag. Inte alla, men nĂ„gra av dem. Blev lite svĂ„rmodig. Allt det tunga trĂ€dde fram. Hur jobbigt det har varit, allting. NĂ€r mitt förhĂ„llande med Emelies pappa tog slut.. Relationen med Z.. Alla starka ord jag skrivit om honom, alla starka kĂ€nslor… Som inte alls har klingat av. All sorg…
Om ett Är eller tvÄ kommer jag att lÀsa mina dagböcker hÀr pÄ lunar. Skriver ju oftare nu, inte bara 1-3 ggr i mÄnaden, som jag gjorde dÄ. Undrar vad jag kommer tÀnka dÄ? Hur jag kommer att se pÄ det som Àr nu nu, men dÄ dÄ. NÀr jag har pespektiv pÄ det.
Hur kommer jag att se pÄ strulet med J? Annorlunda, eller likadant? Hur kommer jag att se pÄ beslutet att lÄta Emelie börja i Walldorf? PÄ det projekt jag jobbat sÄ hÄrt med sÄ lÀnge nu?
Var stÄr jag dÄ? Mycket kan hÀnda pÄ ett Är, för att inte tala om 2. Jag lever ett helt annat liv nu Àn jag gjorde för bara tvÄ Är sedan, kommer jag att göra det igen om tvÄ Är till?
TÀnk om jag gift mig och fÄtt ett till barn!
Huvva – det kĂ€nns inte som en lockande tanke i nulĂ€get *s* Fast skulle det vara sĂ„, sĂ„ Ă€r jag antagligen överlycklig.
————————-
Vill ni se vad jag sysslat med sÄ Àr det nu slÀppt pÄ http://www.insightlab.se. Jag har gjort allt, utom den underliggande databasen. Design, struktur, kodning och ASP-programmering. Rubbet. Jag vill reservera mig för lite krÄngel nu i början, eftersom jag jobbar med sajten fortfarande och det görs direkt mot servern, sÄ anvÀndarna fÄr (tyvÀrr) mÀrka av nÀr nÄgot pulas med. Ibland.
Jag fÄtt mycket beröm frÄn folk, som nog inte förstÄtt vad jag gÄr för förut. De Àr hÀpna och impade av min insats.
Nu jobbar jag med administrationssystemet, sÄ Àn kan jag inte riktigt pusta ut. Men snart.
Hare
/Paula
29 lÀsare totalt

No comments for Baktid och framtid »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI