Kom Àlskling0

Postad av matten Paula i LĂ€svĂ€rt,LunarArkiv (onsdag september 6, 2000 at 20:40)

20:40
Övrigt, 86 lĂ€sare totalt
Kom Àlskling. Ta min hand sÄ sÀtter vi oss och gosar i soffan till intervjun med sveriges enda kvinnliga styckmördare. Kom sÄ lÄter vi TV3 leda vÄr vÀg in i hennes hjÀrna, berÀtta om hennes hat, besvikelser och drömmar. Kom sÄ analyserar vi hur just en kvinna, född till omhÀndertagande, fÄr för sig att mörda och stycka en annan kvinna.
Det kanske kan ge uppslag till nya, frÀna dokussÄpor. VÀnta bara tills BigBrotherBimboPaula sprÀttar upp sina medtÀvlare en efter en, njutbart styckar pÄ ett ungefÀr med en styckkarta över en gris riven ur Nordisk Familjebok G-Gr som guide. Allt skildrat i realtid pÄ www.bigbrother.se.
Eller kom, sÄ sÀtter vi oss framför datorn och spelar Quake, det finns inget skönare Àn att skjuta folk sÄ att blodet skvÀtter med dina armar om min midja och dina kyssar i min nacke.
************************************
Det kÀnns traumatiskt att hon heter Paula. Det borde vara förbjudet för andra att heta mitt namn.
************************************
IgĂ„r ringde Hagge, en vĂ€n frĂ„n den tid dĂ„ jag arbetade pĂ„ ÅlandsbĂ„t. Han oroade sig för mig. För att jag skulle tappa min mĂ€nskliga gĂ€rning i allt IT:ande. Att jag skall gĂ„ förlorad för mĂ€nskligheten och vinnas av kapitalismen. Det Ă€r en ganska obefogad oro. Jag hĂ„ller koll pĂ„ mig och idealiteten Ă€r alltför starkt rotad. Att göra nĂ„got annat skulle vara att förakta sin bakgrund. Det gör ju inte jag. Jag Ă€r stolt över den.
ÅlandsbĂ„ten, ja. Ett flytande monument över ensamhet och desperation. Det var en helt egen verklighet dĂ€rute pĂ„ havet. Alla moraliska regler sattes ur spel. En bit ut pĂ„ havet kan man supa hur mycket som helst, sĂ€tta pĂ„ vem som helst var som helst och slĂ„ss obehindrat. Man inte bara kan, man SKA. Tydligen.
MÀnnen super och kvinnorna söker sitt livs kÀrlek.
*************************************
Jag kan styra TVn fast jag hÄller fjÀrrkontrollen bakofram.

No comments for Kom Ă€lskling »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI