Synden straffar sig sjÀlv0

Postad av matten Paula i Dagbok (tisdag oktober 17, 2000 at 16:32)

16:32
Övrigt, 64 lĂ€sare totalt
Jag sitter hĂ€r och luktar illa efter ett par dagars febrig förkylningstillvaro. Huvudet kĂ€nns som en medicinboll fast ondare och helt utan medicin – möjligtvis med snor istĂ€llet.
Är det ett straff? För att jag hade sĂ„ kul i torsdags? Eller för att jag glömde att den enda bebisen som betyder nĂ„t för mig fyllde ett Ă„r igĂ„r (nu Ă€r ju klockan över tolv, sĂ„ nu blir det t o m i förrgĂ„r)? Fast hennes mamma nogsamt pĂ„minde mig flera gĂ„nger? Jag skĂ€ms som en hund. Nu Ă€r det försent att ringa och höra micro gurgla i luren. Men inte försent att sĂ€ga GRATTIS (i efterskott) PAULA!!!
VaddÄ hon lÀser nog inte min dagbok? HÄll klaffen.
Men egentligen tror jag att straffet gĂ€ller torsdagens tolvtimmarspartande. Det var sĂ„ syndigt skojigt och innehöll allt vad en bra partykvĂ€ll skall innehĂ„lla: dans, nya mĂ€nniskor, skratt, alkohol, flirt, taxi och hĂ„ngel. Inte nödvĂ€ndigtvis i nĂ€mnd ordning. Dessutom innehöll det en superdunderförkyld kompis som antagligen andades lite för nĂ€ra. Och hĂ€r ligger jag nu – halvdöd.
Men inte vĂ€rre Ă€n att jag kan lĂ€ngta efter en ny sĂ„n partykvĂ€ll 😉

No comments for Synden straffar sig sjĂ€lv »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI