Julrapport3

Postad av matten Paula i Dagbok (mĂ„ndag december 26, 2005 at 23:39)

Jag har, som vanligt pÄ julen, kÀkat alldeles för mycket onyttigt junk, sÄ nu kÀnner jag mig som en uppblÄst jag-vet-inte-vad! TrÀning imorgon, kanske?
Julen blev mysig och bra, men anstrĂ€ngande. Konstigt nog var jag plötsligt ganska pigg pĂ„ juldagsnatten nĂ€r alla andra höll pĂ„ att falla samman – efter att ha gĂ„tt i halvkoma hela julaftonen och juldagen. Man Ă€r bra knĂ€pp. Syrran och yngsta systerdottern Ă„kte hem idag pĂ„ förmiddagen, sen Ă„kte Johan tidig eftermiddag och till sist Emelie senare pĂ„ eftermiddagen – alla till varsin lilljul. Jag blev ensam med rĂ„ttorna. RĂ€tt skönt.
Jag och Pella konstaterade att det Ă€r som att bli barn pĂ„ nytt nu nĂ€r man har stora barn, för vi fĂ„r sĂ„ MÅNGA och sĂ„ BRA julklappar 🙂 Dessutom sĂ„g jag Kallijanka för första gĂ„ngen pĂ„ mĂ„nga Ă€r, medan syrran och packade in sina sista julklappar och UNGARNA fixade julmaten! Helt otroligt! Dessutom diskade de duktigt under gĂ„ng, eftersom jag inte fĂ„tt min upphittade diskmaskin testad ens, eftersom det fattas en koppling till den.
HÀr fÄr ni ett litet axplock av julklappar och julbilder:
E har gjort vantar till mig :)
E hade gjort FINA vantar till mig
Jag fick en kjol av E :)
…och köpt en kjol…
Julgodis, klappar och kadavergran
Julgodisbordet, Julklapparna och vĂ„r fina kadavergran 🙂
Linajulklappar
Linajulklappar 🙂 Litet mĂ„ttband med cernitrĂ„tta pĂ„ (som jag antar att Lina gjort) och en sorteringsask att sortera mina tappate skruvar i (vad kan hon mena med det, tro?) Jag skĂ€ms ögonen ur mig för min nödjulklappp som jag gav henne!
Julklappsöppning
Julklappsurval
Julklappsurval: TvĂ„ halsband frĂ„n Emelie (ett med cernitrĂ„tta som hon gjort, ett tajt som hon köpt), ett stjĂ€rnhalsband och en tovad mupp-ring frĂ„n Pella 🙂
Johanklappar
NÄgra Johan-julklappar: oreangea doftljus, oreangea handdukar och cointreaupraliner (jag har oreange badrum och Àskar cointreau)
Narniafilmen fÄngar :)
Narniafilmen fÄngar

3 comments for Julrapport »

 1. God Jul i efterskott!! Verkar som om ni hade en mysig jul.
  Vantarna du fÄtt Àr verkligen jÀttefina.

  Comment by Sofia — 28 december, 2005 @ 23:45

 2. *s* ja, visst Ă€r de? Emelie tyckte jag skulle skriva i bloggen att det bara Ă€r att maila henne sina handmĂ„tt, sĂ„ gör hon – för 250 kronor 😀

  Comment by Heavenly — 29 december, 2005 @ 19:22

 3. Men Paula, det Ă€r ju inte ett mĂ„ttband, utan ett RÅTT-band! (Det stĂ„r ju till och med pĂ„ det…) ;D
  (Och nej, humorn Ă€r kanske inte pĂ„ högsta möjliga nivĂ„… *himlar sig och fnissar lite*)

  Comment by Lina — 30 december, 2005 @ 22:56

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI