Ny skuggeblogg3

Postad av matten Paula i Dagbok (onsdag april 26, 2006 at 12:41)

Linda Skugge har startat en ny blogg. Jag brukar inte följa den gamla bloggen och lĂ€ser numera sĂ€llan hennes krönikor*. Jag tycker helt enkelt hon har blivit för trĂ„kig sen hon blev Vuxen. För mycket kverulant kĂ€rring och för lite – typ inte alls – rebell.
Det stora skĂ€mtet Ă€r ju att man ska betala 69:-/mĂ„n för att lĂ€sa hennes blogg. Som handlar om hennes graviditet och trĂ€dgĂ„rdpĂ„tande. Herregud – det finns miljoner gravvobloggar dĂ€rute, som Ă€r alldeles gratis och sĂ€kert MINST lika bra!
NĂ„ja, Linda, nu har du iaf fĂ„tt en lĂ€nkning till din nya trĂ„kblogg 🙂
 *jag bojkottar ju Expressen, som ni kanske minns

3 comments for Ny skuggeblogg »

 1. Hm… Har hon nĂ„gonsin skrivit nĂ„got annat Ă€n riktig dynga? :/

  Comment by Pernilla J — 26 april, 2006 @ 22:26

 2. HallÄ.. Du har verkligen fÄtt till det hÀr med en uppsjö av sunda och braiga matvanor.. mÄnga nu som bloggar om bantning och dyligt.. kan det vara samvete.. dÄ det visas en del TV-program nu om just fetma. eller bara vÄren och sommaren som trÀnger pÄ. Tror sÄ mÄnga mÄr sÄ mycket bÀttre av en sund kost och mer motion..
  Lycka till.
  *Tjingeling Pling.. Pia

  Comment by Pia — 27 april, 2006 @ 11:05

 3. Det skulle vara ruggigt intressant att fÄ veta hur mÄnga som kommer att betala för bloggen!
  Fatta drömlÀget om det fungerar för henne. Bara kunna vara hemma och gulla med sina ungar och sen blogga lite avdankade inlÀgg.

  Comment by Zvammel — 10 maj, 2006 @ 12:19

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI