*Grrrrrr*6

Postad av matten Paula i Dagbok (torsdag oktober 2, 2008 at 16:40)

Puff och jag ska gĂ„ och se Patrik 1,5 strax. Det kan nog vĂ€nda dagen rĂ€tt efter att jag röjt för att hemtjĂ€nstens stĂ€dpatrull ska kunna utföra sitt jobb, och de inte ens dök upp *grrr*. De gör ett osedvanligt dĂ„ligt jobb nĂ€r de vĂ€l kommer, deras planering Ă€r sĂ„ undermĂ„lig att de försöker komma pĂ„ alla möjliga tider utom de schemalagda, det kommer olika personer varje gĂ„ng – trots att jag blivit lovad att fĂ„ samma. Det Ă€r liksom inte nĂ„gon vĂ€lgörenhet, tvĂ€rtom det Ă€r en tjanst jag betalar rĂ€tt mycket för. Nu Ă€r jag dock sĂ„ trött pĂ„ att det funkar sĂ„ dĂ„ligt att jag skrivit ett mail till bistĂ„ndshandlĂ€ggaren, dĂ€r jag frĂ„gar om kommunen har nĂ„got stipendium jag kan söka till inköp av en iRobot, en dammsugarrobot, eftersom jag tror att den skulle göra ett bĂ€ttre jobb Ă€n hemtjĂ€nsten. Egentligen fick jag nog nĂ€r jag plötsligt lite i förbifarten fick veta att jag inte lĂ€ngre hörde till Heidenstamskontoret, utan till TunĂ„sen. Detta hade jag alltsĂ„ inte fĂ„tt nĂ„gon information om alls. jag blir helt galen pĂ„ bristen pĂ„ respekt folk kan ha som arbetar med sĂ„na hĂ€r grejer kan ha. För att jag Ă€r förtidspensionĂ€r pĂ„ 75% förvĂ€ntas jag inte ha nĂ„got liv? Jag ska vara hemma pĂ„ alla de felaktiga tider de vill komma och jag ska alltid ha det förberett för deras stĂ€dning. *grrrrrrr*, som sagt!

6 comments for *Grrrrrr* »

 1. De rĂ€knar vĂ€l med att folk som behöver hemhjĂ€lp inte har ork att brĂ„ka, eller nĂ„t? Det Ă€r skitdĂ„ligt – du betalar ju för nĂ„t du inte fĂ„r! LĂ€gg pengarna pĂ„ privat stĂ€dhjĂ€lp och fĂ„ nĂ„n söt liten polsk stĂ€dtant istĂ€llet? Men stĂ€drobot lĂ„ter sött, syrran har en som suger upp katthĂ„r förtrĂ€ffligt.

  Comment by kicki — 2 oktober, 2008 @ 17:12

 2. Du kan anstĂ€lla mig annars, jag Ă€r certifierad lokalvĂ„rdare och skulle nog vara vÀÀÀÀÀldigt snygg i en french maid drĂ€kt… 😛 Fast jag har lite lĂ„ngt pendlingsavstĂ„nd, förstĂ„s… 😀

  Comment by Mimmi82 — 2 oktober, 2008 @ 17:36

 3. Det Àr renutsagt förjÀvligt! Det Àr bra du sÀger till, tÀnk de som inte vÄgar eller inte har ork, som stÄr ut med sÄdant som de inte ska behöva stÄ ut med.

  Comment by Petrah — 2 oktober, 2008 @ 20:08

 4. Åh Mimmi, jag Ă€r övertygad om att du skulle vara sötare Ă€n en karamell och jag skulle antagligen svimma varje gĂ„ng du skulle komma och stĂ€da. Du kan fĂ„ bo i rĂ„ttrummet, sĂ„ blir det inte sĂ„ lĂ„ngt 😉
  Petrah: Jag har hĂ„llit mig lĂ€nge, jag lovar – men förr eller senare brister det…

  Comment by admin — 2 oktober, 2008 @ 21:58

 5. *börjar packa för att komma och börja min anstĂ€llning Ă„ det snaraste* 😉

  Comment by Mimmi82 — 3 oktober, 2008 @ 16:47

 6. Min mor Àr ocksÄ förtidspensionÀr och behövde ocksÄ hjÀlp med stÀdningen. Hon fick beviljat hemtjÀnst och de kom nÀr de sa att de skulle komma. Men stÀda kunde de inte. Mor grÀt nÀstan efter det de hade varit hos henne. (I rÀttvisans namn, det var visst en som hon var nöjd med men det var bara en vikarie.) Till slut sa hon upp hemtjÀnsten och fixade privat hjÀlp. (Dock inte en polska. :D)

  Comment by Storr8n — 6 oktober, 2008 @ 16:07

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI