Sjukt trött0

Postad av matten Paula i Dagbok (fredag oktober 10, 2008 at 07:55)

Jag försover mig VARENDA dag! BÄde i mÄndags och igÄr vaknade jag kl 10. 10.30 ska jag vara pÄ jobbet, helst tidigare. Det var ingen större fara i mÄndags, men igÄr hade jag Greta, och skulle alltsÄ hinna ut med henne innan jobbet ocksÄ. Hon kÀnde nog hur stressad jag kÀnde mig, för sjÀlvklart krÄnglade hon vÀrre Àn nÄgonsin.
NĂ€r jag kom till jobbet var det ett gĂ€ng ungar i hemhörnan, som Ă€r inrymd i matsalen. De skall plocka undan och stĂ€da efter sig nĂ€r jag kommer, vilket de vet om. GĂ„rdagens gĂ€ng gjorde det under sĂ„ mycket stoj och buller att det körde ihop sig i hjĂ€rnan pĂ„ mig rejĂ€lt. Dessutom tog jag med en extra unge pĂ„ dukandet och fixandet – och den ungen kommer jag hĂ€danefter att undvika ta med. De dĂ€r ungarna, som ska frĂ„gafrĂ„gafrĂ„ga precis hela tiden om allt och bestĂ€mma och ha millimeterrĂ€ttvisa – jĂ€drar vad irriterad jag kan bli pĂ„ dem!  DĂ€refter vĂ€grade krĂ„ngelungen vid mitt bord att smaka pĂ„ maten, ett beteende han nĂ€stan alltid uppvisar, men inte sĂ„ ofta med mig. Det slutade med att han Ă„t en hel skĂ„l med morotstavar, eftersom jag vĂ€grade slĂ€ppa ut honom ur matsalen utan att ha Ă€tit nĂ„gonting. Tur att jag lĂ€mnar kvar dem nĂ€r jag gĂ„r hem! *phu*
idag har jag inte vÄgat somna om efter att Johan gÄtt, surfar och mailar med mobilen och nu ska jag kliva upp och duscha. Jag kommer hinna att klippa hÄret ocksÄ!

No comments for Sjukt trött »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI