KĂ€rlek i mitt liv2

Postad av matten Paula i Dagbok,Dagvovve,Himlen pĂ„ jorden (torsdag oktober 30, 2008 at 15:30)

Idag kĂ€nner jag mig kĂ€rleksfull och glad. Jag hade en fantastisk ledig dag igĂ„r med J och Greta, vi promenerade till Puff och fikade onyttigheter och passade pĂ„ att hĂ„ra ner en massa, spela TV-spel som jag glömt vad det heter och beundra det nya fyrkantiga akvariet som Texas Ranger och Walker fĂ„tt. De sĂ„g jĂ€tteglada ut pĂ„ guldfiskvis. De Ă€r tvĂ„ st helsköna typer, slöjstjĂ€rtar med teleskopögon. I det runda akvariet sĂ„g de lite monstruösa ut, det nya Ă€r bĂ€ttre bĂ„de för dem och oss utanför, tror jag. Framför allt för Puff, som slipper oroa sig mer för att hon har ett runt akvarium 🙂
Ungarna pĂ„ jobbet var ocksĂ„ pĂ„ kĂ€rleksfullt humör. Hela lunchen gick Ă„t till att riktigt tycka om varandra och ha det bra – jag ÄLSKAR mina Bamseungar! De har lovat att pĂ„minna brĂ„kstaken vid bordet, som inte var dĂ€r idag, om att Bamse inte tycker om att slĂ„ss, och eftersom vi sitter vid Bamsebordet Ă€r vi ju Bamsar allihop. Han med.
Kanske Ă€r det hĂ€r en bra dag att skriva om föreningen jag Ă€r med i? Eftersom det Ă€r sĂ„ nedslĂ„ende, har jag haft svĂ„rt att motivera mig till att ens tĂ€nka pĂ„ det, vilket har gjort att det gĂ„r vĂ€ldigt sakta och segt att skriva. Men det kanske kan gĂ„ en sĂ„dan hĂ€r dag, dĂ„ jag kĂ€nner mig sĂ„ Ă€lskad och uppskattad av min omgivning, och dĂ„ jag Ă€lskar och uppskattar den tillbaks 🙂
Fast först ska jag och Greta gÄ ut och promenera.

2 comments for KĂ€rlek i mitt liv »

  1. Du fÄr lite kÀrlek hÀrifrÄn med!!
    Summa har fortfarande inte TID att gosa, utan piper mest över att hon förlorar vĂ€rdefull rusa-runt-tid nĂ€r hon blir fasthĂ„llen, men hon Ă€r social och kontaktsökande och rolig. =) Idag rumpbuffades hon med Pingvin över ett kotlettben… lycka till med det, liksom! 😀

    Comment by kicki — 30 oktober, 2008 @ 19:35

  2. Kicki: Det Ă€r risken med att köpa Rackarns rĂ„ttor 🙂 Fast nĂ€r de passerar 5-6 mĂ„nader, sĂ„ coolar de ner (lite), tror jag 😉

    Comment by admin — 30 oktober, 2008 @ 21:12

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI