Intrycksfull dag.0

Postad av matten Paula i Dagbok,MS-dagbok (torsdag september 1, 2011 at 02:32)

BÄda mina favoritsköterskor hade kommit tillbaks frÄn sina semestrar och den ena gav mig en present till rÄttorna och berÀttade att det BRUKAR ta lÀngre tid för de som har övervÀgande kognitiva problem innan verkan av Tysabri visar sig, sÄ jag behöver inte alls deppa ihop och ge upp för att jag fortfarande, efter 9 behandlingar, inte mÀrkt annan skillnad Àn att jag blivit sÀmre.

Medan jag lÄg dÀr och fick mina infusioner, lyssnade jag pÄ nedladdade sommarprogram som jag missat. Lars-Erik Aaro fick mig att lÀngta till ett av mig ofattbart oupplevt Norrland och nordNorge och vilja bli gruvarbetare. Han gav samma bild av trivsel och fantastisk personalpolitik, som min förra granne Raimo vid vÄra samtal i hans kök under flytten.

Vet inte vad som vÀckte min tanke om att leta upp en vÀvstuga, för vÀva borde funka att göra för mig. Förverkliga de idéer jag hade pÄ Skottbro, som aldrig blev av.

Skriver med mobilen, sÄ om ni inte förstÄr vad jag skrivit, beror det antagligen pÄ DYAC. Min ambition Àr att jag alla ska ge Patti Smith ett eget inlÀgg nÄgon dag i nÀra framtid. Godnatt.

No comments for Intrycksfull dag. »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI