Dutti Vovve!0

Postad av matten Paula i Dagbok (tisdag januari 15, 2013 at 02:34)

Elvin börjar lÀmna sin trotsperiod. Det tarvades mest att jag laddade fickorna med favoritgodiset. Och sÄ tror jag att spökperioden kom och liksom bröt av. Han ser saker han inte kan tolka och drabbas av rÀdsla och osÀkerhet. DÄ Àr matte bra och trygg att ha.
Idag har det varit lite lÄngsamt. Jag och rÄttorna var huvudpersoner och Elvin hamnade i skuggan. Det ska bli en artikel i Upplands nyheter pÄ fredag. Intervjun kÀndes bra och mÄnga bra bilder blev det. Ska bli roligt att se.
Sen var jag för trött och sköt pÄ alla mina planer och stannade hemma och slöade istÀllet. Hoppas jag orkar imorgon.
PĂ„ kvĂ€llen lekte vi och övade pĂ„ ’hĂ€mta’ och ’loss’. Jag har inte anvĂ€nt ’loss’, utan sagt ’tack-tack’ istĂ€llet, men eftersom alla andra vill sĂ€ga ’loss’ kĂ€nns det smart att öva in det. Och Elvin har umgĂ„tts en massa med Ramses – hur sött som helst 🙂  UpptĂ€ckte att knölen pĂ„ Ramses svans var en talgknöl – tömde och tvĂ€ttade den, sen fick han hĂ€nga i soffan ned oss och knapra valpfoder. Projekt stödmata Ă€ldre rĂ„tta har börjat 🙂
natti, natti!

No comments for Dutti Vovve! »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI