Random thoughts0

Postad av matten Paula i Dagbok (tisdag januari 29, 2013 at 07:04)

Vaknar mitt i natten – nĂ€stan morgon – och kĂ€nner mig sĂ„ otroligt tung. Elvin fyllde sex mĂ„nader igĂ„r – sĂ„ lĂ€nge lyckades han hĂ„lla mig pepp! För första gĂ„ngen har jag mĂ„tt bra utan den bakomliggande skrĂ€cken för att nĂ€r som helst störta i avgrunden.
Jag hoppas tyngden nu beror pÄ överanstrÀngning och lÀttar nÀr jag fÄtt vila.
Nu ligger jag vaken och kÀnner pÄ domningar, durrningar, fenomen i min MS-iga kropp. Och skriver.
Förresten förundras jag över hur det funkar nu för tiden, att folk med riktigt dÄligt sprÄk skiter i att de bara Àr snÀppet vÀltaligare Àn en analfabet, bloggar och skriver lÄnga texter. Jag gillar det, men blir ledsen över att dÄligt sprÄk fÄr mig att missa viktiga saker. För jag slarvar över, skummar, orkar inte lÀsa Àven om de har viktiga och fina saker att sÀga. SjÀlv skriver jag detta med mobilen, sÄ kanske kommer det inte upp i nÄgon verkshöjd.
Ska nog försöka sova lite.

No comments for Random thoughts »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI