"VĂ€nta du bara!"1

Postad av matten Paula i Dagbok,Elvin (onsdag februari 13, 2013 at 03:36)

Jag blir sĂ„ trött pĂ„ folk som raljerande mĂ„ste tala om att ”jassĂ„, Ă€r han inte Ă€ldre? VĂ€nta du bara, snart kommer han in i den och den Ă„ldern och snart kommer han bete sig SÅHÄR!”
Jamen, SO WHAT? Jag Àr faktiskt inte dummare Àn att jag fattar att min hund vÀxer och utveckas. Men inte fan tÀnker jag vÀnta pÄ att han tappar allt vett eller blir helt opÄverkbar. För jag vet ocksÄ att han Àr en individ som kommer eller inte kommer komma i de dÀr faserna. VÀnta? Varför dÄ? Varför ska jag oroa mig för nÄgot som kanske inte kommer hÀnda?
image
Vi tar en dag i taget och jag hanterar saker sĂ„ gott jag kan. Försöker att lĂ„ta bli att lyssna pĂ„ sjĂ€lvpĂ„tagna know-it-alls. Försöker lita pĂ„ min kĂ€nsla och förmĂ„ga att ”lĂ€sa” mina djur. För jag vet ju faktiskt att det Ă€r nĂ„got jag Ă€r bra pĂ„. Och jag vet att det sĂ€msta bland djur Ă€r att tappa sjĂ€lvförtroendet.
Försöker ocksÄ vara ödmjuk och be om och ta till mig rÄd om jag kÀnner mig vilsen. Metoderna Àr mÄnga och flera sÀtt kan fungera. Jag vill leda, inte trycka ner.

1 comment for "VĂ€nta du bara!" »

  1. Min hund Ă€r nu snart tvĂ„ Ă„r och jag vĂ€ntade och vĂ€ntade pĂ„ att hon skulle komma in i ”den dĂ€r Ă„ldern” eller ”nĂ„gon Ă„lder” överhuvudtagte, men icke.
    Visst hon har haft sina stunder, men inte direkt nĂ„gon trots Ă„lder…
    ta en dag i taget, kommer det sĂ„ kommer det och dĂ„ kan man ta hand om det dĂ„ 🙂

    Comment by Linda — 9 mars, 2014 @ 09:40

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI