Hjärtat är fullt av…0

Postad av matten Paula i Dagbok,Vilja (fredag juni 7, 2013 at 02:53)

…dåliga samveten. Tänker mycket på kära vänner och släktingar, men finner inte tiden och tillfällena för att lyfta luren. Nu har jag dock bytt abonnemang till mobilen, och borde ju utnyttja det obegränsade antal samtal och pratminuter som ingår i det. Så jag försöker verkligen ändra på hur jag funkar med telefonen. Jag behöver lugn och ro och ostördhet. Och tid. Och även om jag verkligen är rik på tid har jag svårt att stressa ner. Jag KÄNNER aldrig att jag har tid. Affirmationer är kanske lösningen? Börja varje dag med att meditera en stund över mantrat ’jag har all tid i världen’ – det kanske skulle göra tricket?

No comments for Hjärtat är fullt av… »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI