KĂ€rleken.0

Postad av matten Paula i Dagbok (mĂ„ndag oktober 14, 2013 at 11:23)

De som följer mig via Facebook och framför allt Instagram, har förstÄtt att jag trÀffat en ny man.
Jag, som tĂ€nkt att jag blir kĂ€r i kĂ€rleken och snarare skaffar mig vĂ€nner Ă€n Ă€lskare, att jag Ă€r en frigid tant som Ă€r helt ointresserad av sex och bara vill gosa, som grĂ€mt mig över att jag blivit ihop med de tvĂ„ senaste, nĂ€r vi egentligen skulle varit ’bara’ vĂ€nner. NĂ„ja, det har ju liksom löst sig nu, för nu ÄR de vĂ€rdefulla vĂ€nner och relationerna gjorde vĂ€l att vi lĂ€rde kĂ€nna varandra pĂ„ djupet. Om jag ser det sĂ„, var det inte slöseri med tid och ork. Och kĂ€rleken finns ju dĂ€r, men som man Ă€lskar vĂ€nner – inte partners.
Men nu verkar det som om jag prickat rĂ€tt. Kanske Ă€r vi FÖR lika, det finns helt klart nackdelar med det – men Ă€n sĂ„ lĂ€nge övervĂ€ger fördelarna: att vi har liknande erfarenheter i livet av vĂ„ra personligheter, som bl a att vi bĂ€gge jobbat och levt oss till utbrĂ€ndhet och aldrig riktigt hĂ€mtat oss. Det gör att vi förstĂ„r varandra. Och att vi har samma sexuella preferenser! Det har gjort mig rent sexgalen! Och att jag gĂ„tt frĂ„n att hata mina bröst och mitt kön till att Ă€lska de understimulerade stackarna! 😀 Jag tror t om att det kan hĂ„lla i sig, det vore ju underbart :-).
Jag har ju lÀnge sagt att nÀsta relation mÄste bo nÀra mig, jag behöver kontinuitet för att slappna av till fullo. Denna bor strax utanför Uppsala, men jobbar i stan, sÄ det passar bra att han antingen hÀmtar upp mig efter jobbet, eller stannar hÀr.
Han Ă€r oerhört omtĂ€nksam, men inte mjĂ€kig, dĂ€remot lite skarp och mĂ€strande ibland, precis som jag – sĂ„ jag har lĂ€tt att se bakom det och förstĂ„ vad han menar. Och precis som jag har han svĂ„rt att spela det sociala spelet och Ă€r ibland smĂ€rtsamt rak och Ă€rlig. SĂ€ger ’fel’ saker. Det skapar förstĂ„ende för hur andra reagerar pĂ„ mig. Kanske kan det göra att jag kommer tillrĂ€tta med mina egna tonfall och sĂ€tt att sĂ€ga saker i lĂ€ngden. Det vore ju bra. Men kanske inte sĂ„ troligt. Speciellt som jag ofta gillar den sidan hos mig. Jag gillar inte sociala spel, de gör mig osĂ€ker och vilsen.
Vi har bara trÀffats en mÄnad, men bara sovit isÀr max 5 nÀtter pÄ den tiden, sÄ jag kan nog konstatera att vi nÄtt kontinuitet.
Försöker hĂ„lla tillbaka, inte bli för carried away – men det Ă€r inte helt lĂ€tt, för jag Ă€r verkligen nyförĂ€lskad och hoppas att det kommer fortsĂ€tta att kĂ€nnas sĂ„hĂ€r bra.

No comments for KĂ€rleken. »

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required but not published)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI